Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lukine impresije

Modrić: Zadovoljan sam, ali Real može još i bolje od ovoga

law
reuters
03.09.2012.
u 17:07

Sretan sam zbog svog debija, ali još je važnije da je momčad pobijedila

Nakon sinoćnjeg debija u španjolskom prvenstvu, u kojem je madridski Real svladao Granadu 3:0, Luka Modrić dobio je pohvale španjolskih medija, ali i suigrača te, što je najvažnije, trenera Josea Mourinha. Svi su složni da je Luka već u svom prvom nastupu u početnoj postavi pokazao da će biti veliko pojačanje. Luka, pak, smatra da može još i bolje.

− Sretan sam zbog svog debija, ali još je važnije da je momčad pobijedila. Sada smo se vratili pobjedama i napravili dobar posao − rekao je Luka za Marca TV nakon utakmice te nastavio:

− Želim dati sve od sebe, igrati svoju igru i naporno ću raditi da pomognem momčadi da igramo bolje, brže. Sretni smo zbog pobjede, ali mi možemo još više i bolje, vidjet ćete − zaključio je hrvatski reprezentativac koji se sada okreće reprezentativnim utakmicama protiv Makedonije i Belgije.

>>>VIDEO Modrić sjajno od prve minute u uvjerljivoj pobjedi Reala

Ključne riječi

Komentara 3

NI
Niko19
17:18 03.09.2012.

Bravo Luka, ti si naš ponos!

SE
serđo
17:35 03.09.2012.

ne da mi se uopće više komentirat real, sad ga prate i oni koji su do jučer mislili da lopta skače jer je u njoj žaba. sve podsjeća na one čergare s kamp nou, bandvagonaši.

NI
Niko19
17:51 03.09.2012.

serđo, upravo si komentirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije